Vásárlási és szállítási információk
Oldal kiválasztása

Vásárlási és szállítási információk

Termékeinket házhozszállítással és személyes átvétellel is megvásárolhatod.

Személyes átvétel:

A személyes átvétel díjtalan, címünk: 2040 Budaörs, Nádas utca 3. (Autonet Kft.-vel közös bejárat).

Miután sikeresen megrendelted a terméket, 1-3 munkanapon belül jelezzük neked e-mailben, ha átveheted a megrendelésed. Ezt szerdán és péntek 9-16 óra között teheted meg vagy előre egyeztetett időpontban hétfőn, kedden és csütörtökön. (Hétvégén nincs lehetőség személyes átvételre!) Mivel az átvételi pontunk nem bemutató terem, így helyszíni termékválogatásra nincs lehetőség, csak a megrendelt (kosárba tett) terméket tekintheted meg, vásárolhatod meg.

Személyes átvétel esetén is lehetőséged van a rendelés leadását követően barionnal (biztonságos online bankkártyás fizetés) vagy közvetlen banki átutalással fizetni. Ebben az esetben csak az összeg beérkezése utána értesítünk a termék átvételéről. A számlát a termék átvételekor adjuk át. Amennyiben a helyszíni fizetést választottad, átvételi pontunkon csak készpénzben tudsz fizetni.

Házhozszállítás:

Futárszolgálatunk az Express One Hungary Kft. A házhozszállítás ideje 2-6 munkanap, futárszolgálatunk a csomag átvételétől számítva 24 órán belül kézbesíti a megrendelést. (Egyes esetekben ez az idő megnövekedhet.) Miután átadtuk a rendelést a futárszolgálatnak, az Express One küld neked egy értesítő e-mailt, ami tájékoztat a másnapi házhozszállítás szándékról, itt még csak egy tágabb, 4 órás időintervallumot adnak meg. Ezen a napon még van lehetőség módosítani a kézbesítés dátumát, kiszállítás címét az e-mailben megadott linkre kattintva. Amennyiben nem szeretnél semmilyen módosítást végrehajtani, másnap szintén kapsz egy e-mailt egy szűkebb, 2 órás időintervallumról, amikor a futár megkísérli a kiszállítást. Sikertelen kézbesítés esetén a következő munkanap újból megpróbálja a futár kolléga kiszállítani a terméket, ha azonban ez sem valósul meg, a termék visszaérkezik hozzánk.

A szállítási költség 30.000 Ft alatti rendelés esetén belföldön 2.690 Ft, 30.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás. Külföldi kiszállítás esetén országonként módosul a szállítási költség és az ingyenes kiszállítás összeghatára.

Házhozszállítás esetén lehetőséged van barionnal (biztonságos online bankkártyás fizetés), közvetlen banki átutalással vagy utánvéttel fizetni. Közvetlen banki átutalásnál a pontos összeg beérkezése után adjuk át a terméket/termékeket a futárszolgálatnak. A banki adatokat a visszaigazoló e-mail alján találod. Utánvétes fizetés esetén a futárnál bankkártyával és készpénzzel is tudsz fizetni.