Trópusi design egyszerűen, pár lépésben - Art Galéria
Oldal kiválasztása

Mindenkit boldoggá tenne, ha egész évben beutazhatná a világ legszebb trópusi tájait, nem igaz? Egy ananászos koktél a Bahamákon, egy latin táncest Mexikóban, napozás a pálmafák alatt vagy egy izgalmas szafari túra Afrikában. Ha nem is utazol, azért az egzotikus kalandokról és a trópusi dizájnról nem kell lemondanod!

Kezdésképpen hallgass meg egy kellemes zenét, mondjuk egy Kubai válogatást és hagyd, hogy átjárjon az életérzés.

 

 

 

 

 

 

 

Varázsolj örök nyarat pár egyszerű lépésben

Ha már sikerült teljesen ráhangolódni a trópusi világ hangulatára, ideje belekezdeni a munka nehezebbik részébe.

Az első és legfontosabb a megfelelő színek használata. Gondold csak végig, mi az, ami eszedbe jut, ha mondjuk a dzsungelre vagy Rio de Janeirora gondolsz? A zamatos sárga ananász, a zöld pálmafák, a pink flamingók, a gyönyörű Bahama türkiz kék és a narancspiros színek játéka egy Sex on the Beach koktélban. Ennek mentén próbálj meg te is ilyen kiegészítőket választani az otthonodba: egy díszpárna, gyertya, szőnyeg, vagy akár egy új színű függöny is fel tudja dobni az otthonodat.

Ha sikerült a színekkel megfelelően játszanod, merj a mintákkal is merészen kísérletezni: egy ananász alakú váza, pálmafa leveleket ábrázoló falfestés, vagy esetleg flamingós poharak máris egy Karib-térségi koktél bárba érzetét keltik. Karibi bulira fel!

 

 

 

 

 

 

 

 

Talán a legfontosabb az, amitől valóban örök zöld az örökzöld: a növények. Összegyűjtöttünk nektek pár olyan szobanövényt, ami jól néz ki és kevés törődést igényel. Ilyen például a philodendron, a kaktusz, és a ZZ pálma.

Az így kapott képet egy stílusban passzoló fali dekorációval tudod tökéletesíteni. Az Egyszerűen gyönyörű és Sugárzó erő című festményünk elhozza neked az egzotikus tájak csodáit.  Ideális választás, ha nem mindig tudsz betelni az dzsungel erejével. Mi kombináltuk egy kis ruha anyagmegmunkálással a festményeink varázsát, ezáltal még különlegesebb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ne feledd, nem kell feltétlenül megvárnod a nyarat, hogy a trópusi hangulatot élvezhesd a lakásodban. Nincs más dolgod, mint feldobni az otthonodat egy képpel, vázával, új díszpárna huzatokkal, egy-két örökzöld növénnyel. Ne várd meg, amíg a nyár jön el, hozd el te a nyarat magadnak.