Prémium minőségről
Oldal kiválasztása

Fém fali dekorációk

Újdonság az egyedi lakásdekorációk területén! A kézzel készített alkotásokat fémlemezből alakítják ki, majd véséssel, préseléssel, illetve vágással formálják alkotássá. Az így kapott elemeket egymáshoz hegesztik, és különböző festési, antikolási eljárással adják meg az adott dekoráció egyedi hangulatát. Stílusukat tekintve mindenféle hangulatban és formában készülnek, a klasszikustól kezdve egészen a modern minimalista stílusig. A dekorációk között különböző témák, színek, méretek és sorozatok találhatóak.

Kézzel festett olajfestmények

Kézzel festett képeink különböző stílusban és technikával készülnek, fa vakrámára feszítve. Motívum- és színvilágukban a legújabb trendeket követik. Ezek a festmények nem igényelnek keretezést, egyből kihelyezhetőek. A kollekció egyes darabjai arany- és ezüstszínű festéket, anyagokat használva készülnek, főként absztrakt és tájkép témában, kézi festéssel. Kínálatunk további páratlan festményei olyan izgalmas dekorációs anyagokat is tartalmazhatnak, mint például fém, fa, papír, kő, vagy textil. A kiváló minőségű kézzel készült festmények legnépszerűbb témái: absztrakt, tájkép, virág, csendélet. Fontos kiemelnünk azokat a nyomtatott, majd kézzel átfestett alkotásokat is, amelyek pénztárcabarát alternatívát kínálnak a klasszikus fali dekorációk területén.

Strasszos és szegecses vászonképek

Vakrámára feszített vászonképek, melyek különleges kidolgozással, keleties hangulattal teszik egyedivé az otthont. A vászonképek többségét fémes hatású anyaggal vonják be, melyek így különleges fény-és színhatást nyújtanak. A képeket kézzel felragasztott strasszkövekkel és szegecsekkel díszítik, melyek keleties hangulatot idéznek a lakás bármely helyiségében. A legújabb trendeket követve mandalák, körkörös motívumok és meleg tónusú árnyalatok érvényesülnek a kollekció valamennyi darabján.

Fali üvegképek

Síküveg fali dekorációink növekvő népszerűségre tesznek szert, melyek világszerte fellelhető híres fotótémákat, természet képeket, ínycsiklandó gasztronómiai témákat ölelnek fel. Az üvegképek között különböző téma, szín, méret és sorozat található. Nemcsak a modern minimalista, hanem a klasszikus stílusú helyiségek díszítésére is kiváló eszköz.

Keretezett képek

A klasszikus és vintage irányzat olyan életstílust kezdett el újra képviselni az elmúlt néhány év során, melynek szerves része a lakásdekoráció is. A vintage hangulatban készült antik hatású kereteink krém, zöld és kék színben kerülnek forgalomba. A főként csendéleteket ábrázoló motívumok vászonra nyomott és kézzel átfestett egyedi alkotások.

Kiegészítők

Kiegészítőinket mind egyedileg választottuk ki, figyelembe véve a lokális igényeket és trendeket. Követik a legújabb, Nyugat-Európában is divatos lakásdekorációk vonalát. Teret adnak akár a modern, minimalista kialakítású, de a klasszikus stílusú helyiségek díszítésének is. Exkluzív kiegészítőink mind egyedi, kézzel készült alkotások: órák, tükrök, vázák, lámpák, csobogók és szobrok. Széleskörű választékunk olyan kész kiegészítő kollekciókat is tartalmaz – például azonos motívumú lámpákat és vázákat –, melyekkel könnyen harmóniát teremthet a lakás bármely helyiségében.