Otthoni romantika – Valentin-napi lakásdekorációs ötletek - Art Galéria
Oldal kiválasztása

A Valentin-nap közeledte kicsit mindannyiunk szívét megolvasztja, nem hiába vásároljuk úgy a mécseseket, mintha holnaptól előre nem látható ideig áramszünet lenne. Talán ezért is különleges ez a nap a lakásdekorációban, hiszen végre az otthonunk is megkapja azt az őszinte gondoskodást és melegséget, amiben mi magunk is osztozunk párunknak köszönhetően. Íme pár Valentin-napi ötlet, ami előcsalogatja lakásunk romantikus énjét.

Bár a Valentin-napi dekorációk meghatározó színe a piros és a vörös, mégis érdemes bevezetni egyéb meleg színeket, amelyek egyben a tavasz közeledtét is jelzik. Ilyen a narancs, a meleg sárga, a korallpiros, rózsapiros, a meleg rózsaszín és lila, valamint a sötétebb kék és zöld. Feltétlen gondolj ezekre a színekre, amikor virágot (például rózsát, tulipánt), illatgyertyát és díszpárnát választasz.

Bár imádjuk a természetes fényeket, mégis, pár fényfüzér, állólámpa és hosszan égő illatgyertya kivételes hangulatot tud teremteni. Ez utóbbit akár szív- és egyéb geometriai formában is elhelyezheted, vagy egy dekorációs szobor köré is rendezheted, ezzel kiemelve az otthonodat uraló stílust.

Egy estére cseréljétek le a megszokott tányérokat, és elő a szép, ünnepi étkészlettel. Ha nem akartok túlzásba esni a díszítést illetően, virágszirmokkal is körbeszórhatjátok az asztalt. Nem csak költséghatékony, de egyben letisztult hatást is kölcsönöz.

Az édesség mindig jó ötlet, főleg, ha pár kedves üzenetet is elrejtettél a csomagolások között.

Meghitt és ölelésben gazdag Valentin-napot kíván az Art Galéria Csapata!