Ismerd meg közelebbről az Art Galéria termékeit! - Art Galéria
Oldal kiválasztása

Ahogy egyre gyorsabban váltják egymást a legújabb lakásdekorációs trendek, úgy egyre több kiegészítő áll a rendelkezésünkre, hogy komfortosabbá és trendivé alakítsuk otthonunkat. E heti cikkünk célja, hogy bemutassuk a főbb hazai lakásdekorációkat, kiegészítőket, mi több, irányt mutassunk a lakberendezés útvesztőiben.

Tedd meg velünk az első lépést, találj rá a szeretett otthonod hangjára!

 

Fémművészeti dekorációk:

A fémművészeti dekorációk kiemelkedő újdonságnak számítanak az egyedi lakásdekorációk területén. A kézzel készített alkotásokat fémlemezből alakítják ki, majd véséssel, préseléssel, illetve vágással formálják alkotássá. Az így kapott elemeket egymáshoz hegesztik, és különböző festési, antikolási eljárással adják meg az adott dekoráció egyedi hangulatát. Stílusukat tekintve mindenféle hangulatban és formában készülnek, a klasszikustól kezdve egészen a modern minimalista stílusig. A dekorációk között különböző témák, színek, méretek és sorozatok találhatóak.

   

 

Kézzel festett képek:

Kézzel festett képeink különböző stílusban és technikával készülnek, fa vakrámára feszítve. Motívum- és színvilágukban a legújabb trendeket követik. A festmények nem igényelnek keretezést, egyből kihelyezhetőek.

Ezeknek a képeknek két csoportját különböztetjük meg: az egyik az eredeti, vastagabb struktúrájú olajfestmények, a másik a vászonra előnyomott, majd kézzel átfestett olajreprodukciók.

Olajfestmények:

Az eredeti olajfestményeknek két kollekcióját emelnénk ki. A Gold & Silver kollekció arany- és ezüstszínű festéket, anyagokat használ, főként absztrakt és tájkép témában, kézi festéssel. Az Art & Luxury kollekció kiemelkedő minőségű festményeket takar, amelyek olyan izgalmas dekorációs anyagokat tartalmazhatnak, mint például fém, fa, papír, kő, vagy textil. Ezeknek a képeknek a legnépszerűbb témái: absztrakt, tájkép, virág, csendélet.

   

 

Olajreprodukciók:

Ezek a főként mediterrán hangulatú képek olyan nyomtatott, majd kézzel átfestett alkotások, amelyek elsősorban Provence és virág témát dolgoznak fel.

   

 

Strasszos és szegecses képek:

Vakrámára feszített vászonnyomatok, melyek különleges kidolgozással, keleties hangulattal teszik egyedivé otthonunkat. A vászonnyomatok többségét fémes hatású anyaggal vonják be, melyek így különleges fény-és színhatást nyújtanak. A képeket kézzel felragasztott strasszkövekkel és szegecsekkel díszítik, ezek keleties hangulatot idéznek a lakás bármely helyiségében.

A legújabb trendeket követve mandalák, körkörös motívumok és meleg tónusú árnyalatok érvényesülnek a kollekció valamennyi darabján.

   

 

Fali üvegképek:

Síküveg fali dekorációink növekvő népszerűségre tesznek szert, melyek világszerte fellelhető híres fotótémákat, természet képeket, ínycsiklandó gasztronómiai témákat ölelnek fel. Az üvegképek között különböző téma, szín, méret és sorozat található. Nem csak a modern minimalista, hanem a klasszikus stílusú helyiségek díszítésére is kiváló eszköz.

   

 

Fotó-és vászonnyomatok:

Ez a kollekció művészi fotó témákat, illetve motivációs feliratokat jelenít meg különböző stílusban, méretben. A kiváló minőségű fotónyomatok mindegyike vakrámára feszített, vagy vakrámára kasírozott kivitelben készülnek, keretezést nem igényelnek.

   

 

Keretezett képek:

A klasszikus és vintage irányzat olyan életstílust kezdett el újra képviselni az elmúlt néhány év során, melynek szerves része a lakásdekoráció is. A vintage hangulatban készült antik hatású kereteink krém, zöld és kék színben kerülnek forgalomba. A főként csendéleteket ábrázoló motívumok vászonra nyomott és kézzel átfestett egyedi alkotások.

Klasszikus kollekcióinkban 3 különböző kézzel átfestett vászonnyomatot helyezünk egyedi paszpartuzással egy keretbe. Így, egy hosszúkás képet kapva válik nagyon alkalmassá hálószobák és nappalik egyedi dekorációjává. Klasszikus kereteink arany, ezüst, illetve barna színben készülnek, főként csendéleteket ábrázoló motívumokkal.

   

 

Kiegészítők:

Kiegészítőinket mind egyedileg választottuk ki, figyelembe véve a lokális igényeket és trendeket. Követik a legújabb, Nyugat-Európában is divatos ingatlandekorációk vonalát. Teret adnak akár a modern, minimalista kialakítású, de a klasszikus stílusú helyiségek díszítésének is.

Exkluzív kiegészítőink mind egyedi, kézzel készült alkotások: órák, tükrök, vázák, lámpák, csobogók és szobrok. Széleskörű választékunk olyan kész kiegészítő kollekciókat is tartalmaz – például azonos motívumú lámpákat és vázákat –, melyekkel könnyen harmóniát teremthet a lakás bármely helyiségében.