Így válaszd ki a megfelelő képet a faladra! - Art Galéria
Oldal kiválasztása

Szeretnéd feldíszíteni az üres falaidat, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Akkor remek helyen jársz! Segítünk neked abban, hogy melyik szobába milyen dekorációt érdemes keresned.

 

Konyha:

Annak ellenére, hogy a konyha a „ház szíve”, sokszor megfeledkezünk róla, ha lakásdekorációra kerül a sor. A konyhapult feletti területek pedig ideálisak egy-egy kisebb méretű kép elhelyezéséhez. A mi tippünk, hogy válassz egy vidám, színes üvegképet, ami leginkább passzol a konyha falára, de akár egy motivációs vászonnyomat, vagy modern „Házi áldás” is ugyanúgy megállja a helyét.

Választanál egy üvegképet? Itt tudsz válogatni! Tetszenek a motivációs vászonképek? Itt találod őket!

 

Nappali:

Lehetőségek netovábbja: nagy terek, rengeteg szín és annál is több kíváncsiskodó szempár. Ne féljünk merésznek lenni, mert ez az a szoba, ahova nyugodtan bevállalhatunk egy igazán egyedi és különleges alkotást. Ehhez a szobához ajánljuk több részes olajfestményeinket, vagy legújabb olajfestményeinket, amelyeket egy plusz fémréteg tesz igazán különlegessé.

Ha kíváncsi vagy a többi olajfestményre, kattints ide.

 

Fürdőszoba:

Szintén egy elhanyagolt helyiség, hiszen miért is ne tehetnénk képet a fürdőszobába. Például a Buddha hangulat vászonképei remek kiegészítők lehetnek és akár egy wellness hotel hangulatát is megteremthetik az otthoni pancsoláshoz.

Még több vászonnyomatot itt találsz.

 

Háló:

A hálószoba a visszavonulás és pihenés helye, ezért a fali dekorációnak is ezt az érzést kell tükröznie. Általában az ágy felé egy fekvő képet érdemes választani megnyugtató tónusokkal. A legideálisabb választás egy absztrakt olajfestmény, amely kellő titokzatosságot visz a fali dekorációba.

Még több eredeti olajfestményért kattints ide.

 

Összességében az a legfontosabb, hogy a kép, amit választunk, a személyiségünket tükrözze és minden nap örömmel töltsön el minket, ha ránézünk. Ne féljünk merésznek lenni és kifejezni, milyenek is vagyunk valójában.