Hogyan varázsolj őszi hangulatot otthonodba akár 2000 Ft alatt - Art Galéria
Oldal kiválasztása

Amikor vége van a nyárnak és beköszöntött a hűvös őszi időjárás, ideje elővenni a vastagabb kabátokat, a meleg kötött pulóvereket és a pihe-puha sálakat. Egy jól áthűlt hazaút után jólesik egy meleg, de barátságos őszies hangulatot árasztó házba belépni. Mutatunk nektek egy pár ötletet, amit gyorsan és pénztárcát kímélve tudtok megvalósítani.

 

Gyertya minden mennyiségben

Lehet az egy befőttes üveg, amelyre faleveleket ragasztasz, vagy esetleg fahéj rudakkal díszítesz körbe, a gyertyák mindig az otthon melegét fogják tükrözni. A hozzávalókat bármelyik supermarketben beszerezheted, és garantáltan nem fogsz túl sok pénzt költeni.

Tök, tök és még több tök

Bárki bármit is mondjon, minden őszi dekoráció égköve a Halloween tök. Ennek nem feltétlenül kell a szokásos narancssárga színben tündökölnie, válasszunk olyan színt, ami illik az otthonunk színvilágához. Sőt, akár egy kis csillogást is vihetünk bele. 😉 Nem kell hozzá más, mint egy kis festék és némi türelem.

Ajtódíszek egy csipetnyi csavarral

Nem muszáj méregdrága őszi ajtódíszeket vásárolnunk, elég, ha használjuk a kreativitásunkat. Ragasszunk leveleket rá egy egyszerű masnival, esetleg készítsünk egy alma koszorút, de egy anyagból készített tök alak is biztosan jókedvre deríti a vendégeket. Egy natúr ajtódísz, egy kis ragasztó és máris kész az egyedi dekoráció.

Asztaldíszek, mint csúcsdíszek

Már kellően vendégváró a bejárati ajtó, kellemes illatú gyertyák égnek és finom sült húsok pirulnak a sütőben. Itt az ideje egy közös vacsorához a megterített asztalnál. Készítsünk tökből egy vázát és dekoráljuk művirággal, vagy egy nagy tálba gyűjtsünk tobozokat és faleveleket, de egy feliratos befőttes üveg is kellő őszi hangulatot tud adni.

A stílusos lakásdekoráció nem feltétlenül szól arról, hogy drága kiegészítőket kell venni egy neves boltban. Elég, ha egy kiránduláson gyűjtünk makkot, falevelet, diót, stb. és használjuk a kreativitásunkat, hogy egyedi díszeket készítsünk. Sok sikert és jó időtöltést kívánunk!