Fedezd fel velünk 2020 trendi színeit a lakásdekorációban - Art Galéria
Oldal kiválasztása

Fedezd fel a belső terek és dekorációk legfontosabb palettáit 2020-ra. Igazán érdekes színes trendjelentés, amelyet szívesen megosztanánk veletek mi is.

A DuluxNz közzétette új belső dekorációs palettáit 2020-ra. A festménymárka új-zélandi ága valójában négy érdekes színpalettát osztott meg, amelyek valószínűleg jó eséllyel leggyakrabban láthatóak a következő évben. Amellett, hogy az összes festési kódot tartalmazza, a paletták inspirálóam mutatják be, hogyan lehet a következő évszak divatos palettáit a gyakorlatban megvalósítani. Fedezzük fel együtt 2020 vadonatúj palettáit!

Földi színek

A földi lassabb és tudatosabb életmódot jelent, amelyet a barátságos és meleg környezetnek köszönhetően is elérhetünk. A belső terek intelligens megoldásokat és tudatosabb választásokat tartalmaznak, olyan darabokkal, amelyek hosszú ideig tartanak és kézzel készülnek. A paletta meleg semleges színek sorozatát tartalmazza, a korall ékezetes színével együtt. A tökéletes módszer arra, hogy ezzel a mintával dolgozz az, ha a színválasztékot összekapcsolod az alapanyagokkal, sok-sok textillel és különféle textúrákkal.

 

Földtörő

A Földtörő az új színpaletta 2020-ra, amely megmutatja, hogyan kell ötvözni a kortárs és vintage dizájnt. Ez egy maximalista és eklektikus paletta, gazdag színekből áll, amelyek a múltra utalnak, különös tekintettel a Bauhaus és a Arts and Crafts mozgalmakra, összekeverve mintegy 80-as évek inspirált árnyalataival.

 

Művelt

A Művelt egy nyugodt és szelíd színpaletta, amely a különféle zöld színárnyalatok körül működik. A színes ihlet a természetből, az erdőből, a pézsmából és az égboltból származik, finomított színekkel, mint például a mustár sárga és a lila. A Biophilia tervezési trendjéből inspirálva, ez a paletta jól működik azokban a belső terekben, amelyeknek japán hatása van, ahol a minimalizmus megfelel a természetnek, hogy megnyugtató és nyugodt környezetet teremtsen.

 

 

Kényeztetés

Az utolsó palettát Kényeztetésnek hívják. Egy romantikus és dekadens paletta, amelyet narancs, vörös, lila és barnája körül terveztek. Ezt a színpalettát tökéletesen kiegészítik az Art Deco és a 70-es évek ihlette lágy felületek, például bársony és zsenília, nosztalgikus és fényűző vonzerőt adva.

Ilyen széles kínálatból 2020-ra is mindenki megtalálhatja a személyiségéhez, stílusához, kedvéhez leginkább passzoló színeket. Kellemes és kreatív tervezést kívánunk!